XALA!

Una nova manera de veure els millors continguts de proximitat

FAQ

Què és XALA!?

XALA! és un servei de distribució de vídeo en streaming que permet als subscriptors veure continguts de qualitat en dispositius connectats a Internet.

Puc provar XALA! sense pagar?

Si et subscrius a XALA! tindràs 14 dies de prova gratuïta. Si t’agrada el servei, no cal que facis res: la teva subscripció continuarà activa automàticament fins que tu ho decideixis. La subscripció a XALA! té caràcter mensual i comença en la data en què et dones d’alta del servei.

Quines condicions té la subscripció?

El preu de la subscripció actual a XALA! és 1,99€/mes, amb 14 dies de prova gratuïta. Estigues pendent de les promocions i ofertes per aconseguir cupons i condicions especials!

Com activo la subscripció?

Has de donar-te d’alta del servei des de la versió web de XALA! Entra a xala.cat des del teu dispositiu mòbil o ordinador i subscriu-t’hi. Introdueix les teves dades al formulari i tindràs accés immediat a tots els continguts.

Què faig si tinc problemes amb la gestió de la subscripció?

Esperem que no passi sovint, però si tens algun problema o dubte sobre la gestió de la teva subscripció, tens a la teva disposició un servei d'atenció aquí: https://support.cleeng.com/hc/es-es/requests/new

En quins dispositius puc veure XALA!?

Pots accedir a tots els continguts de XALA! des de PC i MAC (xala.cat), i des del teu smartphone i tauleta descarregant-te l’aplicació XALA! per a dispositius Apple i Android. Ah! I també tenim aplicació Chromecast per veure XALA! a la teva televisió!

Necessito tenir l’app XALA! per veure els continguts?

No és necessari. Podrà gaudir de tots els continguts des de qualsevol navegador web modern, ja sigui des de l’ordinador de sobretaula, el teu dispositiu mòbil Android i Apple i navegant des de la teva Smart TV. Només has d’accedir a la web xala.cat.

Des de quins països puc accedir als continguts?

Pots gaudir dels continguts de XALA! des de qualsevol país del món, sempre que no hi hagi restriccions de connexió o regulacions legals que ho impedeixin.